Klänning - hiss eller diss?



Sitter här nu och kollar runt lite på internett efter klänningar! jag vet inte vad jag tycker om den här, ful eller fin, tråkig eller rolig.. men det lustar nog åt det mer positiva, vad tycker ni - nu kör jag min första, hiss eller diss?

Mcdonalds here i come

Nu ska jag åka och mumma på mc donalds! skriver sen istället ;b


Veckans tips!



Det här är mitt veckans tips till alla er som inte redan är medlemar! Man samlar enkelt ihop poäng för att sedan plocka ut present kort så som på lagerhouse-bianco-h&m osv. Jag har varit medlem i ca 2 veckor och är snart uppe i mitt present kort på 700kr på valfri affär! läs mer nedan! :)



Men är det verkligen gratis?

Ja! Det finns tre typer av poängerbjudanden, "Click", "Lead" och "Sale". "Click"-länkar ger dig poäng när du besöker andra sajter. "Lead"-länkar är oftast gratis och kräver exempelvis att du registrerar dig för ett nyhetsbrev eller att du registrerar på en annan sajt. "Sale"-länkar ger endast belöning om du köper något. Om du ändå tänkt handla från någon av våra annonsörer, gör det genom vår sajt och få samtidigt poäng för det! På "Poäng" sidan kan du enkelt välja att sortera våra poängrbjudanden efter Click, Lead eller Sale.

Hur många poäng behövs för att få en biocheck?

400 poäng = 1st biocheck. Du får 50 poäng redan när du registrerar dig på sidan. Dessa 50 poäng är en välkomstpresent för att ge våra medlemmar en försmak på hur lätt det är att få poäng. Registrera dig nu, och få 50 poäng direkt! Om du värvas utan av mig får du 75p antigen skriver du Carolinamarina i värvningsrutan eller går in på den här länken! http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=50334


blondinbella..

det har varit disskution om blondinbella fram&tillbaka idag, nu hoppas jag vi har gått vidare så jag kan få min skönhetssömn ;)

Bra kommentar

Jag fick precis en jätte bra kommentar!

Me om Pantad i skallen:
Anledning till diskussioner om Löwengrips trovärdighet: När Löwengrip ger skenet av att må bra (trots att hon förmodligen mår dåligt) så får hon också tåla att bli kritiserad, speciellt om hon har gått ut i skvaller pressen hur dåligt hon mår. Med andra ord; dubbla signaler skapar inte trovärdighet. Med det sagt så ska det även tilläggas att alla inte reagerar likadant när man är nedstämd, deprimerad eller utsatt för övergrepp och hon är kanske en av dem. Åandra sidan, när man är en offentlig så bör de signaler man sänder ut tas i hänsyn så att det inte blir motsägelsefullt, det vill säga om hon nu inte vill skapa en större diskussion och få en hel ledare i DN tillägnat till sig.

Alltså blondinbella kan inte förvänta sig att alla ska tycka synd och henne & springa efter henne som hundar! jag har sagt mitt vad jag tycker och ni som tycker det är fel att jag kommentera så, behöver inte kommentera min blogg då! NOG OM DET HÄR!

Pantad i skallen

Om ni nu tycke jag är så pantad i huvet så undrar jag vem det är som är pantad i huvet! skriver man om ett sexuellt övergrepp i sin blogg typ dagen efter? och säger man till media vad som hände i detalj? redan nu....

isabella löwengrip även kallad blondinbella - i en disskution

Jag kommentera hennes inlägg där hon precis har bekymra sig över sitt sexuellaövergrepp och där hon i sitt nästa inlägg visar sig i baddräckt!

Carolina- om jag var du skulle inte jag visa mig i baddräckt efter det som hänt

blondinbella- Öh, okej, varför skulle jag INTE lägga upp en bild på mig själv i baddräkt? Vad har det NÅGONTING med det att göra? Så inte fler killar ska se mig utan kläder och våldta mig eller?! Du får jättergärna förklara vad fan du menar. Dessutom är jag så förbannat jävla trött på denna världen som bara sexualiserar ALLTING. Jag vill inte bli sexualiserad!!! Jag vill kunna stå i baddräkt på en bild utan att det ska kopplas till sex, det är bara en kropp, min kropp, jag bör kunna stå topless på en bild utan att det ska göra någonting, för BRÖST ÄR INTE SEX, det är bara jävla fettsäckar och hud och det ska inte behöva täckas, lika lite som killars bröst, men nej världen har bestämt att tjejers bröst = sex så då är det vulgärt och opassande! Det är tjejer som du och kommentarer som du skriver som gör att detta jävla samhället inte kommer någonvart, som gör att vi tjejer fortfarande ses som objekt! Varför tycker du jag ska skyla min kropp?!!


Det jag menar är känner man sig inte ofräch och äcklig när man precis har blivit utsad för nått sånt? och så lägger man ut en bild på sin kropp (jag håller med dig isabella, det är synd att kroppen kopplas till sex  men tyvärr gör den det idag) när man precis har suttit och skrivit ett antal inlägg om hur hemskt det var och varför resebolagen inte gör något! JAG skulle inte vilja lägga ut en bild på min kropp inför tusentals läsare efternågot sådant och det är min åsikt, men om jag nu skulle vilja visa upp min baddräckt skulle jag nog välja att ta ett kort på bara den istället för en helkroppsbild. Men om du nu tog så illa upp ska jag väl be om ursäkt, men det var vad tyckte- JAG skulle inte lägga upp en sån bild, sen är det upp till dig vad du vill göra!

Veckan tips

Jag ska börja med en ny grejj! jag ska börja köra veckans tips, så varje tisdag får vi hoppas att jag lagt upp något tips! ;)

No rubrik




Igår blev det fest, idag blir det hemma

Foppa is the shit!







Woohoo nu har mamma kommit hem från kreta och köpt med sig ett par "foppa" åt mig! jag älskar dom dom är super duper sköna men kanske inte världens snyggaste! men nu har jag i färgerna
svart, vit, rosa, mörk rosa
very very nice! bara vänta och se vad min nästa färg blir, skulle faktist vilja ha ett par ljusgrå! :)

Allt är en tävling

sex and the city
Allt är en tävling, vem blir olycklig i slutet?
du eller jag ?


Här bjuder jag på lite bilder, både gammal & nya


Jag kommer gå upp i rök

                                 


Ja nu är det faktist dags för mig att sluta röka! det kommer bli svårt man det klarar jag för jg är stark! en av anledningarna att jag slutar är att det är så förbaskat dyrt för min som är en skolungdom och lever på studiebidraget, så måndagen den 4/8 är det dags, då är det färdigt rökt! och jag ska nog försöka få med mig min vän tillan för jag vill inte komma och hälsa på henne på sjukhuset när hon är en gammal gumma!

Matilda - are you ready ?

Men för er som ska fortsätta röka har jag hittat en skit grym telefon! och det roligaste är att den finns på riktigt...
 






Trillingar ...

Jag är en riktig nattuggla jag! är vaken på natten och sover bort hela dagen, vilket inte alls är så bra! eftersom jag är uppe natten lång ligger jag och följer vart enda tv pogram som går! nu har jag nyss kollat på outsiders om trillingar! gud, tänk om man hade två syskon som såg precis lika dan ut som en själv! bra eller dåligt?


blogghjälp

Ne nu vill jag ta tag lite i min blogg & utsendet på den!
help me?

killar är svin


dresscode

Jag förstår mig inte på krogarna längre. Det stå på inbjudan att man ska vara "finklädd" som på klaras får man inte ha keps, trasiga jeans osv. men lättklädda tejer i bh & troser får det minnsan vara! sen det enda man ser på vimmelbilderna är ett par bröst! skärpning

thats me



lycklig som fan, en cigg i ena handen, plånbok och mobil i andra. Försöker korsa bena så inte troserna ska synas, men endå har jag ett gott flin, yepp thats me

världens bästa frisör





Jag längtar faktist lite till skolan nu när man ser allastudenter som inte har något jobb och som måste leta sig fram, då är det skönt att veta att man har 1 år kvar! Jag har inte direkt varit värtsa pluggisen men nu ska det bli ändring på det! så fort jag kommer tillbaka till skolan ska jag ge järnet och sitta där framför bökerna och plugga aset! sen är jag världens bästa frisör! det kan jag lova !;)längtar

Min dag

Idag har varit en super seg och tråkig dag! börja med att vi vart sena hem i natt! och när jag väl kom hem hände det spökliga grejer så då gick jag över till matilda (tur att hon ställer upp)! Somnade där vid 5 ungefär och vakna av både regn och mmin väckaklocka som jag hade glömt stänga av kl 11! usch för det! då kommer jag så klart inte somna om så jag gick hem och fortsatte sova här, sen dess har jag sovit bort hela dagen! hann kika förbi hemma hos min pappa en stund där jag åt lite mat.. senare på kvällstid tog jag en promenad och gick förbi min mormor, sen har det bara blivit säng igen och ben&jerry glass.. nu sitter jag här inte ett dugg trött, men men vad gör man?

party all night long!

Nu ligger jag i saras säng och lyssnar på två babblande idioter! Tillan&sarra.. dom sitter och pratar om att vi ska gå ut och ta en cider, innan ska vi sitta och dricka några glas vin hemma hos sara! jaja blir väl en full kväll som vanligt!

jag- Men jag måste duscha innan, har smutsigt hår!
matilda- det är lite inne att ha fett hår!

Pussssssssssss & kraaaaaam

Mitt fönster

Från mitt fönster kan man allt se roliga saker! nu på natte-tid har jag sätt massa vandrande pojkar & flckor som är stupfulla! dom vinglar, hickar och kan knappt stå! fulla krogen människor är bara jobbigt, fast det tycker man ju inte när man själv är i den sitsen! men jag har allt roligt åt dom när jag står i mitt fönster och röker!

nicole-smal vs tjock!!


Våldsporr&morötter - kändisar

Det var mina två kommentarer jag fick på mitt förra inlägg.
nja våldsporr&morötter det är jag inte så kunnig på men du min kära läsare får gärna berätta vad du menar! och blogga om någon kändis ska jag nog kunna göra snarast, det ska bli lite roligt, ska bara komma på vem!:)

blogga om något intressant?

Man ska blogga om nånting som är intressant, men jag finner ingenting jag vet är intressant just nu, så har ni några förslag, vad vill ni läsa???????

GRATIS ÄR BÄST!



Gratis biobiljetter och presentkort!

Få biljetter till de senaste filmerna helt gratis, direkt hem i din brevlåda, eller varför inte presentkort som är giltiga i mer än 60 Svenska butikskedjor. Registrerade medlemmar samlar enkelt in poäng genom att utnyttja nätets hetaste kampanjer och gratis erbjudanden. Poängen kan sedan bytas mot biobiljetter eller presentkort. Registrera dig nu på GratisBio.se, och få 50 poäng som välkomstpresent! Och om du blir medlem genom att antingen skriva Carolinamarina eller gå in på den här länken http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=50334 så får du 25 pöäng till! då har du alltså 75 poäng bara genom att blivit medlem, inte många kvar till en biobiljett!


Orgasm



Jag har precis varit och köpt ben&jerry glass! Mums det är nästan så man får orgasm av den haha.. bara man har rätt smak! Jag köpte den med kakdeg i, svin god iafl.. NÄSTAN värd pengarna.. tycker man får lite, lite för 50 kr men pengarna går ju till någe bra!:)

Mamma fixar

Min mamma är bäst! nu har hon pratat med tandläkaren och jag slipper betala dom
 där jävla 300 spänn!! för övrgt har jag varit hemma hos min mormor idag på lite
 mat, köttbullar och potatis.. världens godaste! Sen hann jag också göra henne
lite snygg i håret med min sax! Annars har dagen gått hmla segt, får väl se vad
jag kommer hitta på ikväll!

klantarsel!!

nu sitter jag här, tandläkaren sitter där.. för 1 minut sen skulle jag ha varit där men pucko som jag är råka jag somna om.. 300 spänn borta pga av det då!

Olyckan inträffa


Bilden är från aftonbladet

Sånt här tycker vi absolute inte om! 18 personer fördes till sjukhus - 3 med allvarliga skador.
Karusellen raingbow på liseberg krascha vilket inte är så roligt heller när det är ens egna favorit karusell! jag åker alltid den när jag är där, flera gånger om! nu kommer man ju aldrig våga sätta sin fot där igen.. Polisen vet iafl inte än vad som hände, dom tror att det var nånting med några skruvar, men gud så hemskt.. dom borde kolla igenom och kanske skruva åt saker och ting oftare, eller vad säger ni?

Läs mer på www.aftonbladet.se

Skönhetssömn



Nu sitter jag här och ska snart lägga mig i sängen och få min skönhetssömn! Ja efter den här kvällen blir det nog en skönhetssömn! Annars har det inte bjudits på så mycket idag, var på stan en sväng med sara & matilda, men tillan var ju tvungen att åka till sitt jobb direkt! JAG VILL OCKSÅ HA JOBB!!! men det finns ju inga bra, telefonförsäljare har jag redan provat så det orkar jag absolute inte med en gång till! men jag får väl fortsätta leta efter något som passar mig.. Godnatt (K)

Shopping från stockholm


Stockholm



igår tillbringades dagen i stockholm med min mor&bror blev lite fika, shopping och en mysigt lunch!
Jag hatar att sitta på bussen dit i 2 1/2 timme och jag hatar att sitta på bussen hem! så när jag har gått ut skolan kommer jag ta mitt pick&pack och ta bussen dit och inte behöva ta bussen hem på ett bra tag! för övrigt har min dator fått någe fnatt så jag kan bara lägga in en bild i taget så nästa inlägg får bli vad jag har shoppat!

Kolla hur mycket pengar din blogg är värd!

Det här var en rolig grejj! gå in på Bloggvarde.se där kan du kolla hur mycket din blogg är värd i svenska kronor! roligt att kika på andra som har "stora" bloggar vad dom är värda i pengar

Blogghjälpen tilla



Nu har matilda hjälpt mig att fixa och trixa lite med bloggen! jag är nöjd tack så mycket tillan!
vad tycker ni? visst blev den bra!:)

Do we look a like?



Är vi inte tvillingar så är vi syskon, är vi inte sykson så är vi släkt, är vi inte släkt ne då tror ingen på oss..
är vi verkligen så himla lika?

vilken fucking natt



igår satt vi hemma hos sara och hade mysigt. det var jag matilda&sara vi pimpla lite vin! mycket gott.. kvällen började hos sara som sagt och fortsatte sedan på backstage, jag har kommit på att det är nog inte riktigt mitt favorit ställe att gå till, men mina töser gjorde det roligt! sen blev det lite fyllekäk, men tyvärr ingen skånska idag med kassörskan. efter en trött och rolig kväll blev det hemgång! eller ja hem gång och hem gång..

ja har tur jag..



jag har faktist en tjej jag kallar min bästa kompis! matilda heter hon men vi har kommit på ett nytt smeknamn till henne, så hennes nya namn är tilla, Tilla & jag klickar som ingen annan.. vi brukar tycka lika om saker, gillar samma saker osv. men idag insåg vi att vi alls har samma godissmak! hennes är BLÄ! surt och äckligt! så hon är nästan min "soulmate" men iafl det jag skulle berätta var att idag var hon jätte jätte snäll och köpte ett urläckert linne åt mig! det tackar&bockar jag för! men lite dåligt samvete får jag faktist, hon ska väl inte behöva springa runt och köpa kläder åt mig? men som hon sa - en liten sommar present!- så i morgon kanske ni får se en dagens outfit med mitt nya linne på! ceya

städat



Idag har jag städat i min lägenhet! det avr så smutsigt så även om jag inte orka så var jag så illa tvungen! så nu är det rent ch fräscht! vek också ALL min tvätt! det var mycket ska jag ta och tala om...
Har även hunnit med att klippa&färga emmi idag, bra reslutat tycker jag! får hoppas att du med tycker det;)

Kvällen kommer tillbringas hemma hos matilda med tacogratäng & cola! mums! så nu ska jag springa iväg till ekershallen och handla godsaker! pussss

vem vill inte vinna den?


Vem vill inte had en här goodibagen? finns ju hur mycket bra saker som helst i den!:)
http://catwalkqueen.blogg.se tävlar ut den nu, så gå in på den sida och kolla under hennes tävlingar!

ingen rubrik



fy på mig! börjar bli dåligt med uppdatering men jag har skickat min fantasi på semester, hoppas han vill komma tillbaka snart! jag har iafl en sak jag funderar på, i februari när det är 9 grader ute är det ju okej att andvända vinterjackan! men igår när det är månad juli och 9 grader, är det lika okej då? det tycker iafl jag så i går när jag skulle gå till matilda i spöregnet satte jag på mig min vinterjacka och GUD VAD SKÖNT det var!


ska man va ful så ska man va full



hejjdunndrans kväll

Det vart en hejjdunndrans kväll i går! sara har fyllt 20 år så hon hade fest! Kvällen började med att vi pimpla lite vin & snacka gojja hemma hos matilda, det var mycket trevligt och sen var vi tvungna att be ge oss i väg to the party!!
Det var skit kul där med (tack sara) men sen blev det blod, svett & tårar, eller vad är det man säger? iafl kan jag ta bort den första saken, för jag fick uppleva svett & se tårar. Usch inte bra men dom tog vi bort när vi bestämmde hos för att cykla hem till matilda igen! vid 7 i morse skulle vi sova, ne då fick jag hemlängtan och gick hem istället för att ligga med dom där kråkbollarna! så runt 4 idag vakna jag, tror ni jag är trött?

har inte hunnit fått bilderna men dom ska jag lägga ut sen!:)

ojmamamima

fyfan nu sitter jag här vet inte om jag är för nykter eller för full, det har jag inte kommigt på än! nu ska jag och efterfesta´hemma hos matilda ceya later aligator! (K) bilder och mer kommer i mörgon!

Över andra sidan parken

Nu sitter jag här, över andra sidan parken.. Jag har blivit inbjuden på pyamasparty av min vän matilda! Skulle gå hem vid halv 2 men icke sa nicke att jag fick göra det! så nu sitter jag här och tänkte att jag skulle blogga lite! men frågan är vad ska jag blogga om? jag har trött och har inga fantasier just nu så vi får höras i mörgon! PUSS

på min gata i stan där händer det mycket

Japp nu var det andra gången! Står och röker i fönstret så ser jag en gumma falla ihop på marken.. då var jag ju tvungen att springa ut och fråga hur det var, men hon var bara otrevlig så hon förtjäna ingen hjälp, senare kom en kille och fråga lika otrevlig då var hon! Nu typ 20 min sitter hon fortfarande kvar, vilka knäppjökar det finns!

blondi till bruni!

Nu har jag gått från "blondin" till brunett! jag trivs mycket bra i brunt hår men inom dom närmsta dagarna ska jag lägga i lite slinger! det kommer bli najs!

Annars idag så har jag varit hos tandläkaren (tidigare inlägg), jag har tvättat med matilda, allting blir mycket roligare när man är två som hon säger! och jag håller med. Sen gick vi en promenad upp på stan och åt riktigt god mat, men jag fick världens magknip efteråt! efter maten blev det lite rea-shopping! både idag och igår! :) Sen tog min dag slut! vad kvällen/natten väntar återstå att se!


kjol weart it 70:-      Brunkräm 145:-  Solglasögon           Diadem Gina
                                                                      H&m 10:-                    25:-
                                                                       

Mina tänder

Nu är jag fräsh i min mun! eller nästan iafl.. Har varit hos tandläkaren i morse, lagat ett hål så nu är hela min mun svullen! den är en himla bra läppförstoring man får på köpet iafl! Sen tog jag också bort mitt tandsmycke, mina kära vän som jag har haft i 8år! men det kändes bra! :) ska tillbaka 2 gånger nästa vecka och 1 gång veckan därpå och göra nått, vet inte riktigt vad det var!

Dåligt Dåligt farbror blå

När jag kollar ut genom min balkong dörr ser jag en man som ligger raklång på gräsmattan! han rör sig inte.. klart jag blev orolig och visste inte vad jag skulle ta mig till, men sen fick jag tips om att jag skulle ringa farbror blå! då gjorde jag såklart det och berätta hur det låg till, dom fråga om jag kunde gå fram till han för att kolla om han var sjuk och behövde ambulans men det våga ju inte jag. Iafl så skulle dom skicka en polisbil för flera st hade ringt! nu har det gått 25 minuter och ingen bil ser jag! han ligger fortfarande kvar där som en hög! dåligt dåligt fabror blå, ska det ta så lång tid? han kan ju faktist ligga sjuk! haha och nu när jag kollar ut igen är det ett gäng ungdommar som klotrar ner parken, halllå? vad är det för område jag bor i...

50 minuter har gått och vart är polisen???
Räddare i nöden skulle jag vilja kalla en kille som kom och hjälpte han nu, fick följa han till resecentrum

woohoo




Snart sätter sig hon på flyget och är hemma strax! hon har varit efterlängtad ska jag tala om för er! våra långa telefonsamtal har jag saknat, snackat lite strunt med henne är ett + i kanten! ne nu ska jag gå och lägga mig kl är 05.05 så jag orkar upp! ska träffa henne vid 11-12 jag kommer döö! ne så ska man inte säga men jag kommer vara riktigt trött, men det är jag alltid! glömm inte att läsa hennes blogg på onsdag! för då kommer hon säkert ha lagt upp massa bilder och en bra text från mallis!! Mtilda.blogg.se

SKIT BRA

plusikassan.se

Typ världens smartase grejj att tjäna pengar på !
du tjänar pengar när du shoppar på internet, du tjänar pengar när du blir medlem på hemsidor som är gratis!
skit bra jag provar det nu! tycker det funkar bra iafl :)

Mina små ikoner under länkar tar dig till hemsidan :)

RSS 2.0