shott hott



väntar på shott

dricker shott

jag& min papi!



jag som liten flicka med världens bästa pappa!

Öra & löshår

jag har fått ett inflamerat öra! jag är dum nog att försöka stoppa i ett örhönge i ett gammalt hål högst upp på örat. Nu är jag tomat röd och ena örat är dubbelt så stort som det andra! ser inte bra ut med andra ord. Får hoppas att det lagt sig lite tills på tisdag (skolfoto) för det syns verkligen!

Om ni vill veta lite mer om mig så har jag tagit ut mitt löshår, så nu är jag kort hårig och känner mig som en karl! i morgon ska jag limma dit det igen!, så fort klockan ringer in i skolan!

kram kram

hjälp mig!!!

Jag har beslutångest... ska beställa min studentmössa i morgon men jag har inte bestämmt  mig om jag ska ha silver eller guld brodyr! jag har är ju en silver människa och kommer ha silversmycken på mig, så det lutar mer åt silver men guld är ju det klassiska och kanske finare, jag vet inte.. vad tycker ni? 

Höst-sol

Mysigt det var idag när man vakna och såg att det var sol ute, jag ska nog gå ut och ta mig en skön höst promenad med musik i örona! få tänka lite och slappna av, sånna dagar måste man också ha ibland och vad passar bra om inte söndagen?


Det pumpas i mina högtalare nu!



En riktig party låt! i love it

Läs min bok!




Jag och sara har varit ute på en LÅNG promenad idag! hon tog sin lilla cykel och trampa på hem till mig.
sedan gick vi hem till malin hälsa på det mysiga gänget som satt där och käka godsaker! sen börja vi så klart prata killar! killar, killar & killar.. sara ville aldrig gå därfrån medans jag stog och sucka vid dörren i väntan på att fortsätta våran promenad, haha.
Vi skulle bege oss till varberga där vi skulle spana på "gänget" (nämner inga namn), men för att komma dit är man tvungen att gå igenom en otäck skog, jag höll på att pissa ner mig och gick i 190. Men för att inte vara så rädda börja vi sjunga svenska-sommarviser! haha "sommartider hej hej, sommartider!!!" tänk om det satt en otäck man i busken och vänta på att vi skulle dyka upp, men med våra sångröster skulle han nog tacka nej! haha. till slut var i iafl framme dit vi skulle, och vi spanar så ögona håller på och ploppar ut, men ingen rolig syn fick vi! så när vi sen ska gå hem DÅ möter vi "gänget" som vi skulle spana på & börjar kubba åt andra hållet där vi sen krockar in i en annan karl som vi inte heller ville stöta på! haha så jävla pinsamt. ehs, kvällen avslutades på mc donalds! man måste ju få i sig dom kalorier man precis har gått bort!  + att ja måste bara säga att det finns sånna äckel gubbar på stan, har dom inget annat för sig att gå runt och prata med små flickor?

Oj vilken kväll - kan man ha en oj kväll utan alkohol, ja det kan man faktist!

SOV GOTT!

Ben&jerry´s en trend?




Vad sägs om ben&jerry glass bänkad framför tvn ikäll?, låter inte så dumt va.
Har också funderat på en sak, ben&jerry är det bara en trend just nu, eller tycker man verkligen att glassen är värd 50 spänn?

jag = baywatch





hahah roliga va ?

(?)

ingenting roligt har hänt idag, har legat och slummrat till kl 3 idag! inga planer för kvällen, och inga vänner svarar i telefonerna! (?)

oj ingen dålig bild..

.. jag la upp på mig förut, ganska stor insåg jag nu! jag måste få vanan med digitalkameran så jag kan visa er lite nya bilder! nu känns det som om jag lägger upp massa gammla bilder ni redan har sätt 1000 gånger!

Kvällen bjöd på lite marängswich med cajsa! mumsfillibabba säger jag bara!
äckligt gott, kan man säga så?
Senare under kvällen kom min lillebror och hälsa på, och han blev kvar.. så nu ligger han i min säng och sover medans jag står och kokar makaroner som jag sedan ska lägga ost på så att den smälter (där fick ni ett litet matlagningstips)! jag är en riktig gotte gris jag!

Sov gott!



Haha bilden är ganska gammal på bror min! en liten fjant var han här, men en söt sådan!

Börjat bloggat igen

ja jag har faktist kännt en liten saknad! även om jag inte skriver det bästa & mest intressanta är det alltid roligt att läsa nya kommentarer!
nu sitter jag hemma hos min mamma och har precis mulat i mig lite tacos, kvällen bjuder på en skön kväll med cajsa hemma hos mig eftersom jag är sjuk! hörs senare
pussar&kramar



Bjuder på en gammal bild


Mina senaste inköp


Ugg´s ett MÅSTE i vinter! varma skor på kalla fötter



Efter som jag har varma skor kan jag ha en lite kallare jacka ett tag till, fast detta inköp blev i brunt!



Och denna underbara klocka fick jag i födelsdags present, vad är en arm utan en snygg klocka?


Han skulle gärna få ligga brevid mig..

gissa vem som blev sugen på att blogga om inte jag?
00.40 skriver min vän tillan att jag bara måste komma över till henne och se filmen coach carter, och ingen som ligger hemma och är sjuk säger väl nej till det! jag trampar iväg på gammla bettan för att se vad filmen har att erbjuda!
kort&gott var filmen bra!
sleep tight



rakad&snygg - just the way i want it


RSS 2.0